Chokoladerne Hos chokolademesteen har vi en masse lækker chokolade i vores gaveæsker. Herunder kan du finde de forskellige stykker. REN MARCIPAN Fremstillet af 60% søde Spanske mandler Overtrukket med 70% mørk Chokolade REN MARCIPAN MED GRAND MANIER Marcipanen er tilsmagt den ægte Grand Marnier. Overtrukket med 70% mørk chokolade MANDEL NOUGAT Nougat fremstillet af mandler, overtrukket med Fløde chokolade. FUGLEREDE Marcipan af spanske mandler, dekoreret med 70% mørk Chokolade MARCIPAN MED VALNØD Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med valnød HASSELNØDDE NOUGAT Den fineste smag af nougat, overtrukket med fløde chokolade MARCIPAN MED MANDEL Marcipan af Spanske mandler, dekoreret med en mandel MARCIPAN MED ABRIKOS Marcipan bund pålagt abrikosmarmelade overtrukket med 70% mørk chokolade. VANILLIE CREME Trøffel rørt med cognac lagt på en bund af lys chokolade overtrukket med flødechokolade. MARCIPAN MED JORDBÆR På en bund af marcipan, tilsat jordbær, overtrukket med mørk chokolade. PISTACIE MARCIPAN Marcipanen er fremstillet af pistacie nødden, overtrukket med mørk chokolade MARCIPAN I MADEIRA Marcipan tilsat Madeira. Overtrukket med 70% mørk chokolade MARCIPAN MED HINDBÆR En bund af marcipan påført en dejlig hindbær mos, overtrukket med mørk chokolade MARCIPAN MED COGNAC En bund af marcipan samt marcipan tilsat Cognac, overtrukket med 70% chokolade MARCIPAN MED LAKRIDS Marcipan med lakrids, overtrukket med fløde chokolade ESPRESSO TRØFFEL Trøffel rørt med Mokka- likør cognac og kaffe. Overtrukket med fløde chokolade. Drysset med en snert af kakao. MARCIPAN MED ORANGE Overtrukket med 70% mørk chokolade NOUGAT MED KROKANT Hasselnødde nougat, overtrukket med fløde Chokolade dekoreret med krokant BLOMME I MADERA Marcipanbund sprøjtet med sveskemos og Madera. Overtrukket med vor dejlige 70% Chokolade. NOUGAT OG MARCIPAN Overtrukket med fløde chokolade. Der er brugt hasselnødde nougat der giver en fantastisk eftersmag. MARCIPAN MED LAKRIDS Overtrukket med 70% mørk chokolade ORANGE-NOUGAT TRØFFEL Orange trøffel rørt med nougat overtrukket med hvid chokolade. HASSELNØDDEMARCIPAN Hasselnøddemarcipan, overtrukket med mørk chokolade, pålagt en let ristet hasselnød. ROM TRØFFEL Trøffel creme rørt med ægte rom overtrukket med mørk chokolade CHOKOLADE MUSSE Chokolade musse på en mørk bund af chokolade, overtrukket med mørk chokolade CALVADOS TRØFFEL Trøffel rørt op med Calvados i en skal af mælke chokolade, dekoreret med hvid og lys chokolade. KIRSEBÆR TRØFFEL Trøffel rørt med kirsebær likør i en skal af fløde chokolade. Overtrukket med fløde chokolade CAFÉ MACCHIATO Café Macchiato-creme sprøjtet på mørk chokoladebund. Overtrukket med mørk chokolade. ORANGE-KARAMEL TRØFFEL Trøffel rørt med karamel og orange likør i en skal af mørk Chokolade. KIRSEBÆR I ROM Marcipanbund pålagt marcipan rørt med cocktailbær og rom. Overtrukket med 70% mørk chokolade